ceturtdiena, 2013. gada 17. oktobris

Sieviešu kluba "Šarms" aktivitātes 2013.gada novembrī


16.oktobrī 2013. gadā Sieviešu klubs "Šarms", sanāca uz kārtējo kluba sēdi, kura saucās "Ciemos pie Šarlotes" un lēma par aktivitātēm , kuras organizēsim novembra un decembra mēnešos.



1. 10.2013. nolēmām ņemt dalību Kopienu iniciatīvu fonda programmā "Palīdzēsim māmiņai" un iesniegsim projektu "Nāc: mācies, radi un dari" , kura mērķis irradīt labvēlīgu vidi un atbilstošus apstākļus Naujenes pagasta vecāku un bērnu lietderīga brīvā laika pavadīšanai ziemas periodā, izglītojot vecākus un bērnus ar kopīgām radošām nodarbībām, jaunu prasmju un iemaņu apgūšanai un socializēšanās veicināšanai, kas sekmētu iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanos.

2. No 17.10.- 1.11.2013.gada sadarbībā ar Mednieku kolektīvu "Naujene" organizēt akciju "Palīdzēsim meža zvēriem, pārdzīvot bargo ziemu", kura mērķis ir savākt barību : kartupeļus, graudus, bietes, burkānus un ozolzīles, kuras mednieku kolektīvs ziemā izvadās pa meža zvēru barotavām.


3. No 1.11.- 16.12.2013.gada organizēt Ziemassvētku labdarības akciju "Siltās kājas, vientuļiem cilvēkiem", kuras rezultātā Naujenes pagasta vientuļie cilvēki saņems adītas, tamborētas vai filcētas vilnas zeķes un čības, kuras 23. 12. 2013.gadā apciemojot Naujenes pagasta vientuļos cilvēkus, sieviešu klubs uzdāvinās.

4. 11.2013., mēs organizēsim filcēšanas radošo darbnīcu , kurā mācīsimies un izgatavosim siltās filcētās čības, kuras tiks dāvinātas Naujenes pagasta vientuļiem cilvēkiem, labdarības akcijas ietvaros.

Visiem interesentiem, kuri  vēlas ņemt dalību Sieviešu kluba "Šarms" akcijās, lūdzam rakstīt uz e-pastiem : klubs.sarms@gmail.com, klubs.sarms@inbox.lv .
Paldies visiem, par atsaucību!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru