pirmdiena, 2014. gada 14. aprīlis

Sieviešu kluba "Šarms" projekts "Mācies, radi un dari Naujenē!"




Mācies, radi un dari Naujenē!”


Naujenes pagasta biedrība Sieviešu klubs “Šarms” 2014.gada janvārī izstrādāja un iesniedza projektu “Mācies, radi un dari Naujenē!” Borisa un Ināras Teterevu fonda programmai “Nāc un dari! Tu vari!” saņēma atbalstu un 1.04.2014. parakstīja projekta īstenošanas un granta izlietošanas līgumu. Projekta “Mācies, radi un dari Naujenē” mērķis ir: “Izveidot “Naujenes pagasta sieviešu kultūras aktivitāšu atbalsta grupu”, kas veicinās Naujenes pagasta sieviešu aktīvas dzīves pozīcijas veidošanos, pašizglītošanos, attīstīs sieviešu radošās spējas, stiprinās sieviešu sabiedrisko aktivitāti, palielinās Naujenes pagasta iedzīvotāju aktivitāti sabiedrisko pasākumu apmeklēšanai un to kvalitātes paaugstināšanu.” Projekta realizācijas laiks ir no 1.04.2014.gada līdz 31.08.2015.gadam.

Projekta realizācijas laikā Naujenes pagasta sievietes no trūcīgām ģimenēm, apgūs jaunās prasmes mīksto rotaļļietu izgatavošanā, skrapbukinga un ziepju izgatavošanā -trijās radošās darbnīcās un četrās prasmju apmaiņas darbnīcās, kurās apgūs vēl papildus dekupāžas, pērļošanas, sveču liešanas un filcēšanas pamatprasmes, kuras varēs izmantot kā sevis pilnveidošanai, tā arī ģimenes labklājības celšanai.

Tiks izveidota masku - kostīmu kolekcija, kura piedalīsies visās Naujenes pagasta kultūras un sporta aktivitātēs, ne tikai projekta īstenošanas laikā, bet arī turpmāk, visās pagastam nepieciešamajās aktivitātēs. Naujenes pagasta iedzīvotājiem būs savs talismans – gliemezis Naujis un meitenīte Jene, kuri popularizēs Naujenes pagastu un tā cilvēkus.

Naujenes pagasta sieviešu kultūras aktivitāšu atbalsta grupā“ palīdzēs organizēt un vadīt Naujenes pagasta rīkotos pasākumus, radošās darbnīcas, izstādes, kostimētās parādes.

Projekts tiks realizēts sadarbībā ar Naujenes pagasta iestādēm un Naujenes pagasta pārvaldi.

Cienījamās Naujenes pagasta sievietes, kuras vēlas apgūt jaunās prasmes vai darboties “Naujenes pagasta sieviešu kultūras aktivitāšu atbalsta grupā” esat laipni gaidītas Sieviešu klubā “Šarms”, pēc adreses: Daugavas iela 31A, Krauja, Naujenes pagasts, Daugavpils novads. Plašāku informāciju par Sieviešu kluba “Šarms” darbību un projekta realizāciju, var saņemt kluba blogā - http://sieviesuklubssarms.blogspot.com/



Diāna Čiževska

Sieviešu kluba “Šarms” valdes priekšsēdētāja /projekta vadītāja





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru